top of page
  • Writer's pictureBiolandTeam

Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 2 MW, στην Κοινότητα Σουσκίου.

Updated: Sep 10, 2019



Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 2 MW, στην Κοινότητα Σουσκίου εντός των τεμαχίων 287, 288, 289, 290 , Φ/ΣΧ 52/17 στην τοποθεσία Κοκκινόκαμπος.


Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Bioland Project 39 Ltd, προτίθεται να προβεί στην κατασκευή/εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 2MW, στα διοικητικά σας όρια.


Ως εκ τούτου η εταιρεία εκπόνησε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων τόσο στα τεμάχια όσο και στην ευρύτερη περιοχή μελέτης, σύμφωνα με το άρθρο 26 του περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμου του 2018, η οποία θα βρίσκεται στα γραφεία του Κοινοτικού Συμβουλίου από τις 10/6/2019 μέχρι 24/6/2019 και ώρα 14:00 μμ, ώστε να προβείτε σε σχόλια, εισηγήσεις ή/και τυχόν ανησυχίες.


Πέραν αυτού σας ενημερώνουμε ότι η εταιρεία θα προβεί σε δημόσια παρουσίαση στο Κοινοτικό Καφενείο της Κοινότητας Χολετριών στις 20/6/2019 και ώρα 10:00 π.μ.


Στη μελέτη παρουσιάζονται αναλυτικά η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του έργου, η περιγραφή της ακριβούς τοποθεσίας, του περιβάλλοντα χώρου και των φυσικών χαρακτηριστικών της περιοχής μελέτης καθώς και ανάλυση όλων των περιβαλλοντικών παραμέτρων που πιθανών να επηρεαστούν από την κατασκευή και λειτουργία του εν λόγω έργου.



Παρακαλείστε όπως αποστείλετέ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τυχόν ερωτήματα σας στις πιο κάτω ηλεκτρονικές διευθύνσεις.



Παραμένουμε στη διάθεση σας.

Εκ της διεύθυνσης Bioland Energy Ltd.

39 views
bottom of page