top of page
  • Writer's pictureBiolandTeam

Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 1.5 MW, στην Κοινότητα Αναφωτίδα...


Εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 1.5 MW, στην Κοινότητα Αναφωτίδα εντός των τεμαχίων 1011, 1012, Φ/ΣΧ 50/42 στην τοποθεσία Πετρατζίερη.



Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι η εταιρεία Bioland Project 62 Ltd, προτίθεται να προβεί στην κατασκευή/εγκατάσταση και λειτουργία φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 1,5MW, στα διοικητικά σας όρια.


Ως εκ τούτου η εταιρεία εκπόνησε Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων τόσο στα τεμάχια όσο και στην ευρύτερη περιοχή μελέτης, σύμφωνα με το άρθρο 26 του περί της Εκτίμησης των Επιπτώσεων στο Περιβάλλον από Ορισμένα Έργα Νόμου του 2018, για την οποία και θα παρουσιάσεις στους κατοίκους της Κοινότητας και ενδιαφερόμενες Υπηρεσίες και Τμήματα στις 12/9/2019 και ώρα 10:00 στο Κοινοτικό Καφενείο για διάλογο.


Μετά το πέρας της παρουσίασης τα αποτελέσματα θα ενσωματωθούν στη ΜΕΕΠ.

Στη μελέτη παρουσιάζονται αναλυτικά η περιγραφή και τα χαρακτηριστικά του έργου, η περιγραφή της ακριβούς τοποθεσίας, του περιβάλλοντα χώρου και των φυσικών χαρακτηριστικών της περιοχής μελέτης καθώς και ανάλυση όλων των περιβαλλοντικών παραμέτρων που πιθανών να επηρεαστούν από την κατασκευή και λειτουργία του εν λόγω έργου.


Παρακαλείστε όπως αποστείλετέ με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο τυχόν ερωτήματα σας στην πιο κάτω ηλεκτρονική διευθύνση.



Παραμένουμε στη διάθεση σας.


Εκ της διεύθυνσης Bioland Energy Ltd


35 views
bottom of page