top of page
  • Writer's pictureBiolandTeam

IMH INBusiness Awards


Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε πως η εταιρία μας Bioland Energy Group Ltd είναι υποψήφια στην κατηγορία ‘‘ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΗ’’ στα 16α IN Business Awards 2023, τον μεγαλύτερο και εγκυρότερο επιχειριματικό θεσμό της Κύπρου.

Η διαδικασία ψηφοφορίας θα τεθεί σε ισχύ από τις 04 Φεβρουαρίου 2024 μέχρι τις 04 Απριλίου 2024.

 

Πιο κάτω μπορείτε να βρείτε τη διαδικασία ψηφοφορίας.

 

Με ψηφοδέλτιο


Η ψηφοφορία των IN Business Awards 2023 ισχύει μόνο με τα πρωτότυπα δελτία του περιοδικού. Αν επιθυμείτε να ψηφίσετε σε κάποιες και όχι σε όλες τις κατηγορίες, το δελτίο θα συνεχίσει να θεωρείται έγκυρο. Δικαιούστε μόνο μια ψήφο ανά κατηγορία. Σε αντίθετη περίπτωση, η ψήφος για τη συγκεκριμένη κατηγορία θα ακυρώνεται. Αποδεκτά είναι μόνο τα πρωτότυπα δελτία από το περιοδικό.

Το ταχυδρομικό τέλος είναι προπληρωμένο.

 

Με SMS


ΙΒ1 (Επιχείρηση)          


Στείλτε SMS* στο 5533, γράφοντας ΙΒ1 , αφήστε κενό και γράψτε τον αριθμό που αντιστοιχεί στην υποψηφιότητα της εταιρείας μας, όπου είναι ο αριθμός 2.


 *Χρέωση €1.02 το μήνυμα, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ - gtdigital.eu


Τηλεφωνικώς


90031701 (Eπιχείρηση)


Επιλέξτε την κατηγορία στην οποία θέλετε να ψηφίσετε και καλέστε* τον αντίστοιχο αριθμό. Στη συνέχεια το μήνυμα στον τηλεφωνητή θα σας καθοδηγήσει για το πώς θα ψηφίσετε. Ο κάθε αναγνώστης έχει δικαίωμα ψήφου μόνο μία φορά σε κάθε κατηγορία από τον ίδιο τηλεφωνικό αριθμό.


 *Χρέωση €1.02 η κλήση από σταθερό και €1.10 από κινητό, συμπεριλαμβανομένου του ΦΠΑ - gtdigital.eu

 

Οnline Μέσω του ΙnBusinessNews.com

 

Η ψηφοφορία των ΙΝ Βusiness Awards είναι προσβάσιμη από όλες τις διαδικτυακές μας πλατφόρμες. Kάντε κλικ στο σχετικό banner στις σελίδες μας: www.imhbusiness.com

www.inbusinessnews.com, www.cbn.com.cy και www.reporter.com.cy, και ακολουθήστε το link που θα σας πάρει στη σελίδα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.


Στην ηλεκτρονική ψηφοφορία έγκυρη ψήφος θεωρείται η πρώτη ολοκληρωμένη ψηφοφορία ανά IP Address. Άλλες που ενδέχεται να ακολουθήσουν από το ίδιο IP Address θα απορρίπτονται αυτόματα από το σύστημα.


Σας ευχαριστούμε όλους για όλα τα χρόνια που μας στηρίζετε.



2,565 views0 comments
bottom of page