top of page
  • Writer's pictureBiolandTeam

Career Fair at UCLan Cyprus

Updated: Mar 26

































Στις 22 Μαρτίου 2024, συμμετείχαμε στην εκδήλωση καριέρας στο Πανεπιστήμιο

UCLan Cyprus.


Η Human Resources Assistant Manager, κ. Άντζελα Κωνσταντίνου και η Marketing Manager, κ. Λύδια Κωνσταντινίδης, με την παρουσία τους στην εκδήλωση, είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με πολλούς φοιτητές και να συζητήσουν για τις προοπτικές καριέρας που προσφέρει η εταιρεία μας.


Είμαστε ενθουσιασμένοι να αναφέρουμε ότι πολλοί φοιτητές εξέφρασαν ενδιαφέρον για τις διαθέσιμες θέσεις εργασίας στην εταιρεία μας.


Η συμμετοχή μας στην εκδήλωση αυτή, αντικατοπτρίζει τη δέσμευσή μας για την εργοδότηση και την ενίσχυση της επαγγελματικής ανάπτυξης των νέων ανθρώπων.


Αυτός είναι και ο λόγος όπου η εταιρία μας θα βρίσκεται σε ακόμη δύο εκδηλώσης καρίερας στης 28/03/2024 στο Τεχνολογικό Πανεπιστήμιο Κύπρου στο Κτήριο Τάσσος Παπαδόπουλος Θέμιδος και Ιφιγένείας γωνία στην Λεμεσό απο της 14:00 μέχρι της 18:00 και στο Πανεπιστήμιο Λευκωσιάς στης 05/04/2024 απο της 12:00 μέχρι της 15:00. 


Σας περιμένουμε όλους εκεί!!!


Θερμές ευχαριστίες στο UCLan Cyprus για την άψογη συνεργασία που είχαμε, αλλά και για την πολύ καλή οργάνωση της εκδήλωσης. Επίσης ένα μεγάλο ευχαριστώ στα άτομα που στελέχωσαν το περίπτερο μας.





31 views0 comments
bottom of page